Mavididi hade också ett erbjudande på bordet

Den tidigare Arsenal-anfallaren kommer att ansluta sig till Montpellier för 5 miljoner euro, efter att ha spenderat förra säsongen som utlånad med Dijon. Mavididi hade också ett erbjudande på bordet från Lille.
Juve driver igenom båda affärer som ska slutföras idag före räkenskapsårets slut. Miralem Pjanic såldes till Barcelona igår för € 60 miljoner plus € 5 miljoner i bonus, medan Arthur Melo anländer i utbyte mot € 72 miljoner plus € 10 miljoner i tillägg.
Gianluigi Donnarumma var stolt över kapten AC Milan för igår kvällens 1-1 oavgjort med Atalanta. Han tillade: ‘Lyckligtvis räddade jag det. Vårt mål är att sluta femte: vi kommer att slåss till döds, bortom romans resultat imorgon.
fotbollskläder barn billigt
Everton-stjärnan Abdoulaye Doucoure hoppas att hans form på klubbnivå kan ge honom mer speltid med Frankrike. Den centrala mittfältaren är en nyckelfigur i laget som Carlo Ancelotti har samlat för Toffees.
Doucoure och hans lagkamrater har haft några imponerande resultat den här säsongen och har besegrat Tottenham, Chelsea, Leicester City och Arsenal den här säsongen. Han hoppas att det kommer att övertyga manager Didier Deschamps att ge honom fler chanser med Frankrike.
fotbollskläder barn billigt
Abdoulaye Doucoure medger att Allan anlände och James Rodriguez var den sista pressen som behövdes för att övertyga honom om att gå med i Everton. Han sa till klubbens webbplats: ‘Jag är väldigt glad över projektet, vi kommer med nya spelare som James och Allan.
Everton undertecknar Abdoulaye Doucoure medger att han avvisade flera andra lag för att säkra hans drag. Mittfältaren har gått med från Watford, som förflyttades till mästerskapet förra terminen.